Selasa, 19 Januari 2016

D.I.Y KAD KAHWIN ADIK

GOOD MORNING SEMUAA...

Tetiba rajin pulak menaip kan...bukan apa tetiba rajin ni sebab tak payah nak buka laptop nak update status.. Saya guna samsung tab je..jadi senanglah nak buat apa2..teringin nak buat post terus je taip..

Hah ini saya nak share  sikit pasal saya buat kad kawin adik.. bahan pun buat dalam word hasil perkongsian dengan rakan-rakan guru di facebook yg sudi berkongsi bahan-bahan. 

Adik bongsu saya akan berkahwin pada 13/2 ni maka nak membantu menjimatkan kos membuat kad dengan bersungguh-sungguh lah saya megedit semula..

KLIK UTK LIHAT LAGI JELAS
Walaupun  adik saya ni bukan keje TNB tetapi sy buat jugak kad yg kiranya unik lah.. Kalau ada yg berminat nak kad ni tinggalkanlah email..nanti sy email..tak sempat sy nak buat google share bahan ni..Zarra dalam buaian pun dah berbunyi2 tu.. 

ok bye,,,

Terima Kasih..Tinggalkan Link Anda.. ^_^

1 ulasan :

  1. Good blog! You have described in a nice way.
    Thanks for sharing this information.
    Kad kahwin diy

    BalasPadam

terima kasih...

komentar Terbaek

Get widget here
Copyright© All Rights Reserved Pinangdansireh.Blogspot.Com