Isnin, 11 Julai 2011

menara condong Teluk Intan...

Salam readers...hello.....

Setelah dua hari aku berkampung di Tanjung Malim untuk mengadapi peperiksaan semester 1.Kini aku bercuti semester lah..nama jer cuti semester tapi aku still kene kerja seperti menjalankan rutin harian aku iaitu menjalankan tugas mendidik anak bangsa...Tapi otak kira lapang jgak lah bila exam dan tiada lagi assignment yang menunggu....Sekarang aku nak fokus kat lesen keta yang baru aku ambik tu..aku test bulan Ogos..harap JPJ luluskan lah sbb penat kan bulan puasa nie...

semalam aku ke menara condong teluk intan..bukan aku tak biasa pergi tapi semalam kerja tak der so pergi lah lepak2 jab..yg menyesalnyer kenapa aku tak bawa DSLR tu..dah kena tangkap pic guna phone jer lah..so tengoklah gambar2 nie ya...

menara ni akan menjadi sesumpah dengan menukarkan warna

warna merah dan kuning aku tak sempat ambik ..lagipun gambarnyer nampak pudar


tengok2lah..menara ni condong ke arah maner...
Psstttt: kalau nak, datang lah malam minggu kerana terdapat UPTOWn di sebelah menara nie..

Terima Kasih..Tinggalkan Link Anda.. ^_^

1 ulasan :

  1. cntik gk gmbr nye gne phone pn..

    BalasPadam

terima kasih...

komentar Terbaek

Get widget here
Copyright© All Rights Reserved Pinangdansireh.Blogspot.Com